Vælter rundt på motorvejen uden at få en skramme

En hollandsk familie på fem væltede rundt i deres bil natten til lørdag på den Vestfynske motorvej. Bilen blev totalskadet, men ingen kom noget til.

Overvejer man ny bil, så kan det godt være, at man skal kigge en ekstra gang på en Skoda.

I hvert fald tog en Skoda Octavia skraldet, da bilen med en hollandsk familie på tre voksne og to børn og to hunde, forulykkede i høj hastighed på motorvejen, natten til lørdag.

- De var på vej fra Jylland til Sjælland, men lidt øst for afkørsel 55 ved Vissenbjerg går det galt. Det er kvinden, der sidder ved rattet, og pludselig kommer den i slinger, ruller rundt på taget og lander bagefter på en mark, siger vagtchef Kim Munksgaard, Fyns Politi.

Politiet var tilfældigvis i nærheden og var på stedet kun et par minutter efter ulykken, der skete klokken halv tre natten til lørdag.

Men på nærmest mirakuløs vis er alle fem mennesker og de to hunde steget ud af bilen og står ved siden af det smadrede køretøj. Ingen har fået så meget som en flænge.

- Det er meget sjældent set, det må vi nok konstatere. De har gjort alt det rigtige. Alle har været fastspændt, og de må også have haft deres baggage og hundene sikret på den rigtige måde, så ingen er blevet kvæstet af flyvende baggage. Der er ikke noget, der tyder på, at de har kørt for stærkt, men det kan jo sagtens gå galt med 130 i timen. Men bilen bliver aldrig til bil igen, det er helt sikkert, siger vagtchefen.

Politiet rekvirerede et af sine egne store køretøjer, i stedet for fem ambulancer, og kørte familien på skadestuen til tjek. Alle er sluppet fra ulykken helt uden skrammer.

Bagefter hjalp politiet med at finde et hotel for natten til familien og deres to hunde.

Oversigt

    Oversigt