Vær med: Odense laver film med folket

Lav et lille film-klip, der beskriver det bedste du ved ved Odense - så kan du komme med i en ny film, der får premiere til Odense Filmfestival.

Du kan filme dit ynglings-vandhul. Børnene på legepladsen. Stedet hvor du friede til din kone. Eller noget helt andet.

Odense Kommune starter i dag en kampagne, hvor odenseanerene kan dele de smukkeste, dejligste, sjoveste og skøreste steder i byen på en lille film.

- Vi odenseanere er lidt slemme til at tale byen ned, og det kunne altså være dejligt, hvis vi sammen kunne være med til at tale byen op fortæller Ann-Britt Nørgaard, der er Kommunikationsansvarlig ved Odense Kommune.

Hun vil gerne bruge projektet til at skabe fokus på de gode sider af byen.

- Odense er fyldt med dejlige steder, som man kan filme og vise frem. Det vil være kedeligt at sende et filmhold ud og lave en film om Odense, så vil det blive en turistfilm. Vi vil gerne have odenseanernes eget syn på byen,

Begejstring på Filmfestivallen

1806 foto 1

Alle de indsendte klip bliver set igennem af en kunstner og en instruktør, der sammen vil lave filmen om Odense.

Den bliver præsenteret på Odense Filmfestival 2013 - og her har de store tanker om projektet.

- Rigtig mange store film er blevet til på baggrund af nogle fastsatte dogmer, og det her lyder virkelig som noget, der kan få folk op af sofaen og ud i verden - så jeg forventer mig rigtig meget af den her film, siger Birgitte Weinberger, der er leder af Odense Filmfestival.

Sådan kommer du i gang

Du kan optage filmklippet med din mobiltelefon, et digitalt kamera eller lignende. Du må også gerne skrive en lille tekst på nogle få linjer om dit valg af filmklip.

Send dit klip inden den 5. august til filmdinby@odense.dk. Hvis filen er tung, så brug et gratis fildelingsværktøj som f.eks. wetransfer.com eller lignende.

Læs mere om Min By - Odense

Oversigt

    Oversigt