I det fynske folks tjeneste

Værterne på Sejlende Sommer

-

-

Selvom kommandoen over Marinehjemmeværnets fartøj tilfalder hjemmeværnets skibsfører, så er det erfarne folk der skal navigere seerne gennem sommertogtet.


Preben Dahl er vært under den første uge af sommertogtet

I den første uge af togtet, der går gennem Odense Fjord og ender i Lundeborg, er det Preben Ch. Dahl der er vært. Preben Ch. Dahl, 41, er en af TV 2/FYNs faste nyhedsværter. Vil du kontakte Preben med et tip eller en god historie til hans rute, der går fra Odense, over Kerteminde og Nyborg til Lundeborg, kan du sende en mail til Preben.

 

 

 


Jakob Risbro er skipper når Sejlende Sommer anløber Assens og Faaborg

Sejlende Sommer vil i uge to anløbe havnene i Assens og Faaborg. Og her bliver det Jakob Risbro, 31,  der kommer til at stå for sommerløjerne. Jakob er en af TV 2/FYNs faste nyhedsværter og kommer oprindeligt fra Assens. Vil du kontakte Jakob med et tip eller god histore fra Faaborg eller Assens omrdået kan du sende en mail til Jakob.

 

 

 
Christina Hoffman vil styre TV-bølgerne i Bogense og Middelfart

Når Sejlende Sommer-togtet går ind i uge tre bliver det med Christina Hoffmann ved roret. Med sine kun 25 år er Christina det nyeste værtskud på stammen. Med i erfaringsposen har hun kronprinsbesøget, Årets Sportsnavn og H.C. Andersens fødselsdag. Hvis du har forslag til historier eller tips til ting, vi skal kigge nærmere på i Bogense og Middelfart-området, kan du sende en mail til Christina.

 


Det bliver Jan Nielsen der står ved roret når Sejlende Sommer bevæger sig gennem det Sydfynske Øhav.

Sejlende Sommer slutter den fynske rundtur med en tur gennem det Sydfynske Øhav. Til at guide seerne er 36-årige Jan Nielsen, som er en garvet sommervært og har været med på mange af TV 2/FYNs sommerprogrammer. Samtidig er han en søstærk fætter, der elsker bølgen blå. Hvis du har en god historie eller et tip fra området omkring det Sydfynske Øhav, kan du sende en mail til Jan.

 

 

Læs mere om Sejlende Sommer.
Se Sejlende Sommers turplan.
Se Sejlende Sommers konkurrence