I det fynske folks tjeneste

Valget bliver afgjort på TV 2/FYN

TV 2/FYN sætter alle sejl til og vil i år levere den største og bedste dækning af et kommunal- og regionsrådsvalg nogensinde. De kommende uger sender vi over 20 timers direkte fjernsyn, giver plads til samtlige kandidater på nettet og på valgnatten sender vi live fra alle 10 fynske kommuner.

Tirsdag den 19. november er der valg til kommunalbestyrelserne og de fem regionsråd i hele landet. På Fyn skal 385.403 fynske vælgere bestemme, hvem der skal sidde i byrådet i 10 kommuner, og sammen med sydjyderne skal fynboerne samtidig vælge 41 repræsentanter til regionsrådet i Syddanmark.

- Vores vigtigste opgave i valgkampen er lade fynboerne komme til orde og sikre at deres dagsorden bliver hørt af de over 1000 kandidater, siger valggeneral på TV 2/FYN Jakob Risbro.

TV er måske det vigtigste medie i valgkampen og TV 2/FYN vil gennem hele valgkampen dække intensivt med direkte sendinger, reportager og artikler fra de 10 fynske kommuner og fra Region Syddanmark.

Derudover sender vi de sidste to uger før valget en stribe af debatprogrammer og dueller, hvor vælgerne kan se og høre, hvad deres kandidater mener om de aktuelle temaer og problemer i deres kommune. TV 2/FYN er gået sammen med DR Fyn og sender debatprogrammet "Buch & Bendix" fra de 10 kommuner og hver aften har vi en duel i studiet mellem to af borgmestrekandidaterne.

- Vi vil oplyse og sikre, at fynboerne ved hvad partierne og kandidaterne vil med deres kommune. Men vi vil også gå hårdt til de ansvarlige politikere for at få svar på om de har forvaltet deres ansvar på en ordentlig måde de sidste fire år, siger Jakob Risbro.

På valgdagen vil TV 2/FYN holde fynboerne opdateret hele dagen fra krydset bliver sat til valgresultatet er kendt. Vi sender flere nyhedsoversigter 19. november og hele valgaftenen har vi udstationeret en reporter i hver kommune, som vil rapportere direkte om optællingen og få kommentarer fra tabere og vindere.

Her på tv2fyn.dk har vi som sædvanlig en omfattende valgguide, hvor fynboerne kan følge og blande sig i valgkampen. Vi opdaterer gennem hele valgkampen med både artikler, billeder og videoklip, og derudover kan fynboerne læse mere om alle kandidaterne i de forskellige kommuner.

Vores valgdækning kan løbende debatteres på Facebook - og som noget nyt vil vi sammen med DR FYN lægge op til valgdebat på Twitter.

Ved du noget? Så send os et tip