I det fynske folks tjeneste

Valgkamp til stemmelokalerne lukker

Valgkamp fortsætter også på gågaden helt frem til valglokalerne lukker

De tider hvor de politiske partier stoppede valgkampen når valgdagen oprindede er for længst forbi. Både SF og De Konservative vil føre valgkamp det meste af valgdagen.

Odenses borgmester, Jan Boye, får lige med nød og næppe tid til at stemme i morgen. Det meste af dagen står den på valgkamp på blandt andet Syddansk Universitet, i Rosengårdcentret, i Bazar Fyn og i gågaden i Odense.

- Der er 20.000 vælgere, der endnu ikke har besluttet sig, og det bliver en meget tæt afgørelse, så derfor går vi også ud og fører valgkamp til det allersidste, siger kampagneleder hos De Konservative Lasse Rasmussen.

SF vil også bruge valgdagen på at kapre de sidste stemmer. Spidskandidat Stina Willumsen vil blandt andet føre kampagne i gågaden i Odense med SFs formand Villy Søvndal.

- Jeg ser frem til at slutte valgkampen af i Odense sammen med Stina Willumsen, som har ført en fremragende valgkamp for SF. Jeg glæder mig til at se hende fortsætte arbejdet i Odense Byråd og knokle for en respektfuld ældrepleje i Odense, for en faglig stærk folkeskole og en ambitiøs klimaindsats, siger Villy Søvndal.

Socialdemokraterne i Odense går dog mod strømmen og siger, at de vil afslutte deres kampagne, når valglokalerne åbner. Anker Boye vil dele klemmentiner ud i Børneborgen i Odense, men er færdig klokken 8.30.

- Der er en uskreven regel om at lade demokratiet virke og lade vælgerne stemme i fred. Derfor slutter vi vores kampagne, når valglokalerne åbner, siger politisk ordfører for socialdemokraterne Thomas Funding.

De 163 valglokaler på Fyn åbner klokken ni og lukker tirsdag aften klokken 20. De første resultater ventes at være klar omkring klokken 21.30.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.