Vandrutchebanen hitter

Tre kvarters ventetid. Sådan var status lørdag for dem der havde lyst til at prøve vandrutchebane og varmtvandsbassin i den nyrenoverede Bolbro Svømmehal.

- Det er en megasucces. Det er en sjov rutchebane og dejlige bassiner, siger Else Jermiin fra Odense.

Svømmehallen slog dørene op for ni dage siden, og hele påskeferien har køerne været lange.

- Set over hele ugen har vi haft mellem 500 og 600 gæster hver dag, siger livredder Jonas Jakobsen fra Bolbro Svømmehal i Odense.

Der er i alt blevet investeret 30 millioner kroner i renoveringen af Bolbro svømmehal. Og det har vist sig at blive en succes

- Forventningerne var høje, men vi er alligevel blevet overraskede over at der har været så meget tryk på her i påsken, siger Jonas Jakobsen.

Faktisk har det været så stor en succes at man i svømmehallen hen over påskedagene har lavet en tidsbegrænsning på hvor lang tid man må opholde i de ny bassiner.

- Vi har indført nye regler for hvornår folk bliver kaldt op af bassinet så alle kan få lov at prøve det, og det har gæsterne været forstående over for, da de jo selv har stået og ventet for at komme ind, siger Jonas Jakobsen.

Der ingen tvivl om, at både blandt de små og de store er det den 43 meter lange vandrutchebane der er mest populært. De fleste dage har trappen op til rutchebanen været én lang kø.

- Det går hurtigt og det er sjovt, fordi det er vildt, siger Mads Munk fra Odense

Oversigt

    Oversigt