Vandt helt nyt køkken

En familie fra Odense deltog sammen med 730 andre i en konkurrence om at få et nyt køkken fra IKEA. De blev den ene af to vindere.

Godmorgen, I har vundet en total køkken make-over! Den nyhed blev overleveret til en familie fra Odense en tidlig mandag morgen for et par uger siden.

Familien valgte at deltage i IKEAs koncept, Hjemmeholdet, ved at lave en video med deres køkkenudfordringer hjemme fra privaten og dele den med IKEA.

Gevinsten for at dele sine køkkenudfordringer var en total køkken make-over, som to familier havde muligheden for at vinde. Og det gjorde to familier - den ene er fra Odense.

- Med Hjemmeholdet vil vi gå i direkte dialog med danskerne, fordi vi har et ønske om, at alle kan og skal være med til at inspirere hinanden til at få et endnu bedre liv derhjemme, siger Lena Gaarde, der er marketingchef hos IKEA og fortsætter:

- For at lære danskernes behov, ønsker og drømme bedre at kende, har vi i en årrække besøgt vores kunder i deres hjem. Det er vigtigt for os, når vi laver vores inspiration og udstillinger i varehusene. Med Hjemmeholdet har vi givet alle mulighed for at vise deres udfordringer. At vi endte med at få over 730 videoer, var overvældende. Og lærerigt - det er jo over 730 konkrete udfordringer, som vi kan bruge, når vi fremover tænker i løsninger, der skal vise vores besøgende, at alt er muligt uanset størrelsen på udfordringen og rummet.

Far: Det var helt vildt

Første vinder ud af to i Hjemmeholdets køkkenkonkurrence blev offentliggjort mandag.

Det blev en familien Fleischer fra Odense med en mor, en far og deres tre børn. Overraskelsen og glæden var stor.

- Det var helt vildt. Jeg var helt lamslået, og det tog et døgns tid at forstå, hvad der egentlig var sket. Min kone er bedre til at styre sin glæde, men jeg skulle virkelig tage mig sammen for ikke at begynde at græde, siger Ferdinand Fleischer, der nu slipper for bekymringerne med selv at skulle lave husets nedslidte køkken om.

Ferdinand Fleischer betegner sig selv som en impulsiv herre, der ikke havde regnet med at vinde konkurrencen, familien havde tilmeldt sig.

Derfor havde han også meddelt sin svigermor, at han havde tænkt sig at brække køkkenet ned, så han selv kunne bakse med genopbygningen.

Hele familien blev genhuset i en uge, mens holdet af håndværkere gik i gang med at lave køkkenet om.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt