I det fynske folks tjeneste

Varetægtsfængsel for voldtægt

En 30-årig odenseansk mand blev i formiddag varetægtsfængslet frem til den 10. august. Sigtet for en grov voldtægt mod en 46-årig kvinde i mandens lejlighed i Færeøgade i Odense tidligt tirsdag morgen.

-

En 30-årig odenseansk mand blev i formiddag varetægtsfængslet frem til den 10. august. Sigtet for en grov voldtægt mod en 46-årig kvinde i mandens lejlighed i Færøgade i Odense tidligt tirsdag morgen.

Parret mødte hinanden aftenen forinden på et værtshus, og de gik ifølge de foreløbige forklaringer i forvejen til mandens lejlighed. Resten af et selskab fra værtshuset ville komme senere.

Ved otte-tiden ringede kvinden til poilitiet og anmeldte manden for voldtægt. Hendes tøj var revet i stykker og hun måtte flygte nøgen ud på gaden.

Ved retsmødet onsdag formiddag fik anklagemyndigheden nedlagt referatforbud, så eventuelle vidner ikke kan læse de tos forklaringer i medierne. Den 30-årige kærede varetægtsfængslingen til landsretten med det samme, skriver Fyens Stiftstidende på internetportalen, fyn.dk

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.