Varetægtsfængsel for voldtægt

En 30-årig odenseansk mand blev i formiddag varetægtsfængslet frem til den 10. august. Sigtet for en grov voldtægt mod en 46-årig kvinde i mandens lejlighed i Færeøgade i Odense tidligt tirsdag morgen.

-

En 30-årig odenseansk mand blev i formiddag varetægtsfængslet frem til den 10. august. Sigtet for en grov voldtægt mod en 46-årig kvinde i mandens lejlighed i Færøgade i Odense tidligt tirsdag morgen.

Parret mødte hinanden aftenen forinden på et værtshus, og de gik ifølge de foreløbige forklaringer i forvejen til mandens lejlighed. Resten af et selskab fra værtshuset ville komme senere.

Ved otte-tiden ringede kvinden til poilitiet og anmeldte manden for voldtægt. Hendes tøj var revet i stykker og hun måtte flygte nøgen ud på gaden.

Ved retsmødet onsdag formiddag fik anklagemyndigheden nedlagt referatforbud, så eventuelle vidner ikke kan læse de tos forklaringer i medierne. Den 30-årige kærede varetægtsfængslingen til landsretten med det samme, skriver Fyens Stiftstidende på internetportalen, fyn.dk

Oversigt

    Oversigt