I det fynske folks tjeneste

To varetægtsfængslet for kølleoverfald

To mænd med indvandrerbaggrund blev i Retten i Odense varetægtsfængslet for kølleoverfald på en rockerstøtte. Ligeledes røg en AK81'er bag tremmer i fire uger.

Retten i Odense besluttede i dag bag lukkede døre at varetægtsfængsle to mænd for et groft overfald på et medlem af en Hells Angels-støttegruppe AK81. De fængslede har udenlandsk baggrund og er 26 og 33 år, og ifølge sigtelsen fulgte de efter AK81-medlemmet med et baseballbat ind i en pornobutik på Vesterbro i Odense.

Her bankede de ham med kølleslag, så han brækkede armen. Den ene erkendte at have slået ud efter rockerstøtten med battet, men nægtede sig skyldig i grov vold, mens der ikke er oplysninger om, hvordan den anden forholdte sig til sigtelsen.

Ligeledes blev et 22-årigt medlem af AK81 i dag varetægtsfængslet indtil 6. november. Han blev anholdt i går, sigtet for forsøg på grov vold. Ifølge politiet jagtede AK81'eren tirsdag en mand med indvandrerbaggrund med en kniv i Odense midtby. Manden slap væk fra sin forfølger, og et lille døgn senere fik politiet fat i den 22-årige.