I det fynske folks tjeneste

To varetægtsfængslet for kølleoverfald

To mænd med indvandrerbaggrund blev i Retten i Odense varetægtsfængslet for kølleoverfald på en rockerstøtte. Ligeledes røg en AK81'er bag tremmer i fire uger.

Retten i Odense besluttede i dag bag lukkede døre at varetægtsfængsle to mænd for et groft overfald på et medlem af en Hells Angels-støttegruppe AK81. De fængslede har udenlandsk baggrund og er 26 og 33 år, og ifølge sigtelsen fulgte de efter AK81-medlemmet med et baseballbat ind i en pornobutik på Vesterbro i Odense.

Her bankede de ham med kølleslag, så han brækkede armen. Den ene erkendte at have slået ud efter rockerstøtten med battet, men nægtede sig skyldig i grov vold, mens der ikke er oplysninger om, hvordan den anden forholdte sig til sigtelsen.

Ligeledes blev et 22-årigt medlem af AK81 i dag varetægtsfængslet indtil 6. november. Han blev anholdt i går, sigtet for forsøg på grov vold. Ifølge politiet jagtede AK81'eren tirsdag en mand med indvandrerbaggrund med en kniv i Odense midtby. Manden slap væk fra sin forfølger, og et lille døgn senere fik politiet fat i den 22-årige.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.