Varm velkomst til Snorri i GOG

Varm sydfynsk velkomst til GOGs nytilkomne playmaker, Snorri Gudjonsson.

GOGs herrer har sikker kurs mod oprykning til håndboldligaen. I dagens hjemmekamp mod Vejle kunne GOG oven i købet præsentere en gammel kending.

Den islandske landsholdsprofil spillede i GOG fra 2007 til 2009 og siden har han været i Rhein Neckar Løven i Tyskland og AG København,

Snorri Gudjonsson har kun trænet med i en uge, så der var på forhånd dømt skånekost, men efter 2 minutters spil scorer han sit og holdets første mål i den gule trøje i denne omgang.

GOG er ubesejrede i fem kampe, mens Vejle har tabt en enkelt på hjemmebane. Holdet er altså stadig ubesejrede på udebane, og den situation ville GOG gerne have lavet om på, men Vejle viser sig som en meget vanskelig modstander.

GOG blev tvunget til en del afbrændere og kommer ikke tættere på Vejle end to mål, og må endda gå til pause bagud 7-11.

I anden halvleg holder Vejle stadig godt fast i GOG og holder pænt afstand. GOG æder sig dog langsomt ind i kampen og får udlignet til 20-20 da der mangler 8 minutter.

De sidste minutter bliver utroligt hektiske, men med GOG i førertrøjen, og de gulblusede sydfynboer ender med at vinde med et enkelt mål over et meget velspillende Vejle-hold.