I det fynske folks tjeneste

Vejle Boldklub Kolding vil være som OB

Fusionsklubben Vejle Boldklub Kolding har ambitioner om at måle sig med FC Midtjylland og OB.

Den nye fodboldfusion i trekantsområdet, Vejle Boldklub Kolding, har ambitioner om at ligge på niveau med superligaklubberne FC Midtjylland og OB.

- Vores vision er på sigt at måle os med klubber som OB og FC Midtjylland. Vi skal altså skabe et hold, der kan blande sig i medaljestriden i hver sæson, siger formanden for Vejle Boldklub Holding, Lars Skou, ifølge DR.

Vejle Boldklub Kolding blev onsdag præsenteret på et pressemøde i Kolding, og således trak Vejle Boldklub som ventet det længste strå i navnesammensmeltningen mellem de to klubber, Vejle Boldklub og Kolding FC.

Holdet får hjemmebane på Jokri Park i Vejle.

- Vi tror på, at vi i fællesskab er stærkere, og at vi sammen kan skabe grundlaget for topfodbold i trekantområdet, siger formanden for Vejle Boldklub Holding, Lars Skou.

Det nye hold skal spille i røde trøjer, hvide shorts og hvide strømper. Det gjorde begge hold også før fusionen. På udebane spiller Vejle Boldklub Kolding i hvide trøjer, blå shorts og blå strømper.

Det er dog kun klubbens førstehold, som får hjemmebane i Vejle. Reserveholdet samt ungdomsholdene U19 og U17 skal spille på Kolding Stadion.

Samarbejdet træder i kraft efter denne sæson med officiel start fra juli 2011.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.