Vejle Boldklub Kolding vil være som OB

Fusionsklubben Vejle Boldklub Kolding har ambitioner om at måle sig med FC Midtjylland og OB.

Den nye fodboldfusion i trekantsområdet, Vejle Boldklub Kolding, har ambitioner om at ligge på niveau med superligaklubberne FC Midtjylland og OB.

- Vores vision er på sigt at måle os med klubber som OB og FC Midtjylland. Vi skal altså skabe et hold, der kan blande sig i medaljestriden i hver sæson, siger formanden for Vejle Boldklub Holding, Lars Skou, ifølge DR.

Vejle Boldklub Kolding blev onsdag præsenteret på et pressemøde i Kolding, og således trak Vejle Boldklub som ventet det længste strå i navnesammensmeltningen mellem de to klubber, Vejle Boldklub og Kolding FC.

Holdet får hjemmebane på Jokri Park i Vejle.

- Vi tror på, at vi i fællesskab er stærkere, og at vi sammen kan skabe grundlaget for topfodbold i trekantområdet, siger formanden for Vejle Boldklub Holding, Lars Skou.

Det nye hold skal spille i røde trøjer, hvide shorts og hvide strømper. Det gjorde begge hold også før fusionen. På udebane spiller Vejle Boldklub Kolding i hvide trøjer, blå shorts og blå strømper.

Det er dog kun klubbens førstehold, som får hjemmebane i Vejle. Reserveholdet samt ungdomsholdene U19 og U17 skal spille på Kolding Stadion.

Samarbejdet træder i kraft efter denne sæson med officiel start fra juli 2011.

Oversigt

    Oversigt