I det fynske folks tjeneste

Vemmelund: Fra Island til Middelfart

Foto: Middelfart Boldklub

Foto: Middelfart Boldklub

1 af 2

Middelfart Boldklub har skrevet kontrakt med den 25-årige forsvarsspiller Niclas Vemmelund. Kontrakten løber til sommeren 2019.

Efter fire år i udlandet vender Niclas Vemmelund hjem til Fyn.

Det blev til både ét Islands mesterskab, Europa League play-off kampe mod Inter Milan, Champions Leaugue kval-kampe mod Rosenborg, to pokaltitler og senest blev han af sine fodboldkollegaer stemt ind på årets hold i Irland

Men nu vender han tilbage til Danmark. Han har bosat sig i Middelfart med sin kæreste og fortsætter sit fodboldliv i Middelfart Boldklub, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Læs også OB ophæver kontrakten med forsvarstalent

- Efter vi hørte at Niclas gerne ville tilbage til Danmark, og at han havde købt hus i Middelfart, har vi haft stor interesse i at få ham tilknyttet til vores i forvejen stærke trup, siger administrerende direktør Lars Peter Hermansen fra Middelfart Boldklub.

- Jeg tager hjem af flere årsager, men primært fordi jeg savnede, at være i Danmark og være tæt på familie og venner. Efter et rigtig godt år i Dundalk, var der interesse fra Irland, England, USA og den bedste skotske række, men jeg følte, at det var på tide at komme hjem, siger Niclas Vemmelund.

Niclas Vemmelund begynder i Middelfart Boldklub den 15. januar 2018.

Niclas Vemmelund

Tidligere klubber: FC Fyn, OB, Stjarnan, Marienlyst, Brommapojkarna, Derry City og Dundalk.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.