Vemmelund: Fra Island til Middelfart

Middelfart Boldklub har skrevet kontrakt med den 25-årige forsvarsspiller Niclas Vemmelund. Kontrakten løber til sommeren 2019.

Efter fire år i udlandet vender Niclas Vemmelund hjem til Fyn.

Det blev til både ét Islands mesterskab, Europa League play-off kampe mod Inter Milan, Champions Leaugue kval-kampe mod Rosenborg, to pokaltitler og senest blev han af sine fodboldkollegaer stemt ind på årets hold i Irland

Men nu vender han tilbage til Danmark. Han har bosat sig i Middelfart med sin kæreste og fortsætter sit fodboldliv i Middelfart Boldklub, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

- Efter vi hørte at Niclas gerne ville tilbage til Danmark, og at han havde købt hus i Middelfart, har vi haft stor interesse i at få ham tilknyttet til vores i forvejen stærke trup, siger administrerende direktør Lars Peter Hermansen fra Middelfart Boldklub.

- Jeg tager hjem af flere årsager, men primært fordi jeg savnede, at være i Danmark og være tæt på familie og venner. Efter et rigtig godt år i Dundalk, var der interesse fra Irland, England, USA og den bedste skotske række, men jeg følte, at det var på tide at komme hjem, siger Niclas Vemmelund.

Niclas Vemmelund begynder i Middelfart Boldklub den 15. januar 2018.

Niclas Vemmelund

Oversigt

    Oversigt