Vendsyssel forværrer OB's sæsonstart med pokalsejr

OB skulle tanke selvtillid, men i stedet blev det Vendsyssel FF, der vandt og avancerede i DBU Pokalen.

Superligaklubben OB havde onsdag muligheden for at rejse sig efter 0-3-nederlaget i weekenden til Randers FC.

OB var på besøg hos Vendsyssel FF i DBU Pokalen, men heller ikke her lykkedes det OB at få succes.

Klubben fra den næstbedste række vandt opgøret 2-1, efter at OB var foran 1-0 ved pausen, og dermed avancerer Vendsyssel til fjerde runde af pokalturneringen.

Vendsyssel ligger aktuelt på tredjepladsen i 1. division, mens OB efter en dårlig sæsonstart i Alka Superligaen blot har ti point for de første 13 kampe, der har budt på hele syv nederlag.

OB-træner Kent Nielsen havde da også før opgøret givet udtryk for, at han ikke forventede et opgør, hvor det var mærkbart, at der var en række til forskel på de to hold.

Gæsterne vadede heller ikke i chancer i kampens indledning, men efter 23 minutter kom OB alligevel foran, da Anders K. Jacobsen afsluttede, og bolden strøg i mål via den ene stolpe.

Superligamandskabet kunne dog ikke holde 1-0-føringen efter pausen, og efter en times spil fik hjemmeholdet udlignet ved den brasilianske angriber Brandao.

Samme Brandao gjorde ondt værre, da han med 20 minutter igen bragte hjemmeholdet foran 2-1, og det lykkedes ikke for OB at få vendt resultatet.