Venstre i Assens i tvivl om Løkke

Hvis ikke partiformanden fortæller sandheden og lægger dokumentation frem, trækker Venstre i Assens sin støtte.

Venstre i Assens truer nu med at trække støtten til partiformand Lars Løkke Rasmussen forud for tirsdagens hovedbestyrelsesmøde.

- Hvis der kommer flere enkeltsager frem om Lars Løkke, kommer det an på indholdet, og jeg bakker ikke Løkke op uanset hvad, siger formanden for Venstre i Assens, Carsten Petersen, til DR Fyn.

Carsten Petersens krav til Venstres ledelse er klare: Fremlæg dokumentation og fortæl sandheden.

Hvis ikke Lars Løkke Rasmussen dels fremlægger dokumentation for, at der er betalt skat af det tøj, Venstre har købt til ham, og dels garanterer, at nu er der ikke mere at komme efter, så trækker Carsten Petersen sin støtte til formanden og giver den til Kristian Jensen i stedet for.

På Nordfyn ærgrer borgmester Morten Andersen sig gul og blå over den aktuelle sag om Lars Løkke Rasmussen.

- Jeg ærgrer mig over, at man ikke kan holde problemerne internt i Venstre og sige sin mening i det rigtige forum, siger Morten Andersen til DR Fyn.

Men det holder ikke formanden i Assens tilbage fra at sige, at det er tid til at få nogle sandheder på bordet.

- Hvis der er flere sager, så lad dem komme frem i aften, og så må vi tage stilling til, om det er sager, vi kan arbejde med, fortæller Carsten Petersen forud for hovedbestyrelsesmødet i Odense.

Ifølge en rundringning, som TV2/Fyn foretog i sidste uge, nyder Lars Løkke Rasmussen stadig opbakning fra et flertal af kommunerne på Fyn.

I Svendborg vil Venstre dog ikke melde ud, om partiforeningen støtter partiformanden eller ej. Det vil sydfynboerne først tage stilling til på selve hovedbestyrelsesmødet.

Desuden har Venstre på Langeland meldt ud, at partiforeningen ikke længere kan bakke partiformanden op.

Oversigt

    Oversigt