Sommerferietrafik: Harmonikasammenstød gav kø på Fynske Motorvej

Et harmonikasammenstød lørdag formiddag på Fynske Motorvej gav lang kø i retning mod Jylland. Nu er der ryddet op og begge spor er igen farbare.

Opdatering:
Clock29. jun 2019, kl. 11:57
Der er nu ryddet op efter uheldet, og begge spor mod Jylland er igen farbare. Der er dog stadig en del kø, som skal afvikles.

Lørdag formiddag var tre personbiler kørt sammen på Fynske Motorvej i retning mod Jylland. Klokken 12 er begge spor igen farbare, og køen er ved at blive afviklet. 

Uheldet skete ved Odense S i retning mod Middelfart. Klokken 11.40 blev det venstre spor genåbnet, så der kunne passeres. Motorvejen mod Jylland var ellers kortvarigt været spærret for at få bilerne skubbet ind til siden. 

Det forklarede Anders Furbo Therkelsen, der er vagthavende ved Fyns Politi. 

- Tre personbiler er impliceret i et harmonikasammenstød, men undersøgelserne skal vise, hvad der præcist er sket. Der er nu åbnet i anden vognbane, og der er rekvireret ambulance til de involverede, siger han til TV 2/Fyn. 

Ifølge vagtchefen er ingen personer kommet alvorligt til skade ved uheldet. 

Lørdag er sommerferiens første store rejsedag, og Vejdirektoratet har derfor advaret mod risiko for tæt trafik og kø på blandt andet Fynske Motorvej i løbet af eftermiddagen. 

Oversigt

    Oversigt