Venstre til jubelfest i Odense

Partiet tabte magten, men det kunne ikke mærkes, da blandt andre Venstres, fynske politikere lørdag jublede sammen i Odense congress Center.

1500 venstrefolk er hele weekenden samlet til landsmøde i Odense. Og selvom ministerposterne blev tabt for to måneder siden, så er humøret helt i top.

- Stemningen er fantastisk. Vi trækker frisk luft nu, og vi blev de moralske vindere af valget. Vi har vælgernes tillid og er klar til at overtage regeringsmagten om 3-4 år igen, siger Erling Bonnesen.

Partiet stormer frem i meningsmålingerne og nye medlemmer strømmer til. I odense har partiet siden valget fået 100 nye medlemmer.

- Her er en forrygende stemning. Her er virkelig fest. Vi tabte overhovedet ikke valget og det her en fest for det liberale, lyder det fra det nyvalgte folketingsmedlem Jane Heitmann.

På Fyn vandt Venstre ved valget et ekstra folketingsmandat, og det gik til Jane Heitmann, der som nyvalgt skulle på scenen og svare på spørgsmål fra partifæller.

- Det gik superfint, og jeg synes at det var interessant at blive udspurgt. Det er dejligt at være med til mit første landsmøde som folkevalgt, siger Jane Heitmann.

Oversigt

    Oversigt