I det fynske folks tjeneste

Venstres Ungdom i socialdemokratisk valgkamp

Venstres Ungdom har valgt side i det socialdemokratiske formandsopgør. De unge venstreløver vil nu føre socialdemokratisk valgkamp for Helle Thorning-Schmidt.

-

Venstres Ungdom har valgt side i det socialdemokratiske formandsopgør. De unge venstreløver vil nu føre socialdemokratisk valgkampagne for Helle Thorning-Schmidt frem for Frank Jensen.


Helle Thorning-Schmidt får uventet støtte på kongres i Odense

Tager med på socialdemokratisk kongres i Odense


Når Socialdemokraterne samlet i Odense lørdag til ekstraordinær kongres, vil Venstres ungdom også være med.  De har nemlig planlagt at uddele løbesedler til socialdemokraterne, hvor de opfordrer deres politiske modspillere til at vælge Helle istedet for Frank.

\"Helle fortjener støtte\"
\"Vi har længe opfordret vort eget parti til at tage diskussionen om velfærdsreformer, så når Helle Thorning-Schmidt åbner for diskussionen fortjener det støtte\", siger VU\'s formand, Claus Horsted, til Ritzau.

Problematisk støtte?
Hvad Helle Thorning-Schmidt siger til den uventede støtte vides endnu ikke, men VU\'s formand afviser dog at støtten kan være problematisk for Helle Thorning-Schmidt.
\"Der er da mange som vil synes at det er sjovt, og vi blander os ikke i det socialdemokratiske formandsopgør ud over, at vi ønsker velfærdsreformer\", siger Claus Horsted.