Verdens bedste nyheder

Verden er på en lang række områder blevet bedre. Det budskab var i dag i fokus på Odense banegård, hvor avisen "Verdens Bedste Nyheder" blev uddelt for at vise det positive i verden.

Tal fra Verdensbanken og FN viser, at gennem de sidste 25 år er en milliard mennesker kommet ud af ekstrem fattigdom, børnedødeligheden er halveret og to milliard mennesker har fået adgang til rent vand. Det er historier som disse avisen "Verdens Bedste Nyheder" vil fortælle.

Derfor var Emilie Likking mødt op, for at være frivillig uddeler.

-Verden vil altid være fyldt med ting der er dårlige. Så især i tider som det her, er det godt at sætte fokus på gode ting, siger Emilie Likking.

Men i øjeblikket forholder Europa sig til den største flygtningekrise siden anden verdenskrig. Derfor kan det være svært at trænge igennem med et budskab om, at verden er blevet et bedre sted for verdens fattige.

-Timingen kan være udfordrende, i forhold til den politiske situation vi har i øjeblikket. Men jeg synes stadig, at det er vigtigt at tænke på de indsatser vi gør i nærområderne og fortælle at de faktisk virker, fortæller Jesper Højlund, koordinator Verdens Bedste Nyheder.

Oversigt

    Oversigt