Verdens bedste sambadansere på Fyn

40 dansere fra den berømte sambaskole \"Imperatriz Leopoldinense\" i Rio de Janeiro, besøgte torsdag eftermiddag Odense og gav dermed en forsmag på den store fejring af H.C. Andersen næste år i Brasilien. Med støtte fra H.C. Andersen 2005 Fonden har sambaskolen i helt ekstraordinært valgt H.C. Andersen som tema ved det verdenskendte karneval i Rio de Janeiro.

-

40 dansere fra den berømte sambaskole \"Imperatriz Leopoldinense\" i Rio de Janeiro, besøgte torsdag eftermiddag Odense og gav dermed en forsmag på den store fejring af H.C. Andersen næste år i Brasilien.
Med støtte fra H.C. Andersen 2005 Fonden har sambaskolen i helt ekstraordinært valgt H.C. Andersen som tema ved det verdenskendte karneval i Rio de Janeiro.


Brasiliansk solskin

\"Imperatriz Leopoldinense\" har flere år i træk vundet karnevallet i Rio, og der er der op mod 3.000 dansere. Med i Odense var kun 40, men bestemt lige så festligt klædte.

Flere hundrede borgere stimlede sammen i regnen, for at få et glimt af de eksotiske dansere. Efter deres optræden i gågaden, fortsatte sambadanserne til Rosengaardcentret.

Oversigt

    Oversigt