I det fynske folks tjeneste

Verdens bedste sambadansere på Fyn

40 dansere fra den berømte sambaskole \"Imperatriz Leopoldinense\" i Rio de Janeiro, besøgte torsdag eftermiddag Odense og gav dermed en forsmag på den store fejring af H.C. Andersen næste år i Brasilien. Med støtte fra H.C. Andersen 2005 Fonden har sambaskolen i helt ekstraordinært valgt H.C. Andersen som tema ved det verdenskendte karneval i Rio de Janeiro.

-

40 dansere fra den berømte sambaskole \"Imperatriz Leopoldinense\" i Rio de Janeiro, besøgte torsdag eftermiddag Odense og gav dermed en forsmag på den store fejring af H.C. Andersen næste år i Brasilien.
Med støtte fra H.C. Andersen 2005 Fonden har sambaskolen i helt ekstraordinært valgt H.C. Andersen som tema ved det verdenskendte karneval i Rio de Janeiro.


Brasiliansk solskin

\"Imperatriz Leopoldinense\" har flere år i træk vundet karnevallet i Rio, og der er der op mod 3.000 dansere. Med i Odense var kun 40, men bestemt lige så festligt klædte.

Flere hundrede borgere stimlede sammen i regnen, for at få et glimt af de eksotiske dansere. Efter deres optræden i gågaden, fortsatte sambadanserne til Rosengaardcentret.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.