I det fynske folks tjeneste

Vestjyde forlænger med Bulldogs

Rækken af kontraktforlængelser fortsætter. Søren Pedersen har således fornyet sin aftale med Odense Bulldogs.

Søren Pedersen forlænger med Odense Bulldogs.

20-årige Søren Pedersen har måske ikke trukket de store overskrifter, men hans stærke tovejsarbejde har været medvirkende årsag til den markant forbedrede, og nu også matchvindende, bredde på holdet.

Derfor glæder det træner Pär Johansson, at den vestjyske center har forlænget sin kontrakt for yderligere en sæson, og dermed bliver den sjette mand på holdkortet for den kommende sæson.

- Jeg er meget tilfreds med at Søren har valgt at forlænge. Han har taget større og større ansvar i løbet af sæsonen, og er vokset til at være en vigtig defensiv brik. Vi håber at kunne udvikle hans spil yderligere, for han er fortsat ung og besidder en rigtig god arbejdsmoral, siger Pär Johansson.

Vil frem i kæderne

Søren Pedersen kom til Odense i sommer efter at have trådt sine barneskøjter i Esbjerg.

- Jeg er rigtig glad for at være her. Det er gået godt på isen, og det glæder jeg mig over at være en del af. Det er min ambition at spille mig i de tre første kæder fremover, og bygge videre på de takter, jeg har vist de seneste måneder, udtaler Søren Pedersen.

Søren Pedersen står inden aftenens møde med sin barndomsklub noteret for 39 Bulldogskampe, hvori det er blevet til to scoringer og to assister.