- Vi kunne ikke blive enige om forholdene

Peter Falktoft og Felix Smith skal alligevel ikke være konferenciers på årets Tinderbox. De to værter kunne ikke blive enige med Tinderbox om forholdene.

Bare en uge før de første toner lyder på årets Tinderbox, har festivalen måtte ud og finde to nye konferenciers.

I en Facebookopdatering torsdag aften skriver Tinderbox, at 'Peter Falktoft og Felix Smith er desværre blevet forhindret i at være konferenciers på Tinderbox'.

De to populære radio- og tv-værter var også sidste år konferenciers på Tinderbox og blev for tre uger siden præsenteret som værter igen i år.

Men sådan kommer det altså ikke til at gå.

- Vi har dog ikke så mange kommentarer - vi har ikke kunne blive enige med Tinderbox om forholdene, og sådan kan det jo gå, siger Line Køhlert Breinholt, der er manager og booker for de to værter, til TV 2/FYN.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er tre uger siden, de blev præsenteret som konferenciers, så alle formodede, at aftalen var på plads – hvad har ændret sig?

Det er en sag mellem os og Tinderbox, så jeg har ikke yderligere kommentarer, siger Line Køhlert Breinholt.

Tinderbox' pressetalsmand Morten Hopballe bekræfter, at parterne ikke har kunnet nå til enighed omkring en aftale, og derfor kommer de to herrer alligevel ikke til Fyn.

- Det er rigtigt. Vi har ikke kunnet blive enige om forholdene. Hvad der er gået galt, er en sag mellem Tinderbox og Felix og Peter, siger Morten Hopballe, der understreger, at bruddet er sket i mindelighed.

- Jeg vil gerne tilføje, at der ikke er en masse drama i det her. Vi har bare ikke kunnet blive enige, siger Morten Hopballe.

I stedet for Felix Smith og Peter Falktoft skal komikeren Uffe Holm og skuespiller og komiker Brian Lykke været konferenciers på årets festival, der starter om en uge, torsdag den 23. juni.

Oversigt

    Oversigt