Video af formodet brandstifter gav konkrete navne

De offentliggjorte videoer af den formodede gerningsmand bag de mange brande i Odense har givet politiet konkrete navne at gå efter.

Fyns Politi offentliggjorde mandag en video af den person, der formodes at stå bag en lang række påsatte brande i Odense.

Siden er video og billeder blevet delt massivt på de sociale medier, hvilket har været med til at give politiet helt konkrete navne at gå efter i sagen.

- Vi har fået 10-11 henvendelser efter videoerne blev frigivet i går, heraf fem med konkrete navne på. Blandt dem er der enkelte gode bud, som vi undersøger i dag. Hvorvidt det fører til anholdelser, ved jeg ikke, siger Henrik Justesen, der er efterforskningsleder hos Fyns Politi.

 

 

 

Henrik Justesen fortæller, at de mange konkrete henvendelser hjælper efterforskningen på vej, men om de navngivne personer allerede var i politiets søgelys eller om de har bragt dem nærmere en anholdelse, kan han ikke sige.

- Det er svært at sige. Nu undersøger vi de her henvendelser i dag og så må vi se, hvad det bringer. Om vi nærmer os, er der svært at sige, siger Henrik Justesen.

Se videoen af den formodede gerningsmand:

 

Politiet beskriver personen på videoen således:

Person,- antagelig mand,- iført mørk dynejakke m.hætte og blanke lynlåse på lommer og som jakkelukke, mørkt tørklæde for underansigtet, mørke bukser og mørke sko med hvid bred stribe på ydersiden,- muligvis mrk. ”Puma”. 
Pågældende bar en mørk rygsæk på ryggen. 

Politiet er meget interesseret i at få personen på optagelsen identificeret og afhørt til sagen og modtager derfor meget gerne henvendelser om, hvem personen er eller kan være. 
Henvendelse til Fyns Politi på telefon 114.

Oversigt

    Oversigt