I det fynske folks tjeneste

Viggo Jensen er færdig i Esbjerg

Den nyoprykkede superligaklub vil klare sig uden sportschef, når Viggo Jensens kontrakt udløber den 30 juni.

Den rutinerede fodboldmand Viggo Jensen stopper som sportschef i den nyoprykkede superligaklub Esbjerg, når denne sæson er forbi.

Den vestjyske fodboldklub meddeler i en pressemeddelelse, at Jensens kontrakt, der udløber den 30. juni, ikke bliver forlænget.

- Samarbejdet med Viggo Jensen blev indledt på et tidspunkt, da EfB befandt sig i en yderst vanskelig situation, og han har løst sine opgaver til vores fulde tilfredshed, siger EfB's administrerende direktør, Søren Poulsen i pressemeddelelsen.

Viggo Jensen, der er opvokset i Esbjerg, men siden har slået sig ned på Fyn, var som træner manden bag Esbjergs første oprykning til Superligaen i 1999 og vendte sidste år tilbage til klubben som sportschef.

Men nu forlader Jensen altså atter vestkysten, mens den økonomisk pressede klub fortsat funderer over, hvordan arbejdet skal fordeles fremover. Det står fast, at der ikke kommer en ny sportschef.

Viggo Jensen ser tilbage på sit arbejde med tilfredshed.

- Mit perspektiv har fra begyndelsen været, at jeg skulle bidrage med det, jeg kan, i en periode. Jeg ser ikke mig selv som en varig del af den sportslige ledelse, som klubben er godt i gang med at udvikle.

- Med mange spændende unge spillere i truppen og en stærk ledelse er der skabt forudsætninger for, at EfB kan gå en positiv fremtid i møde i Superligaen, siger Viggo Jensen i pressemeddelelsen.

Ved du noget? Så send os et tip