I det fynske folks tjeneste

Viktor Axelsen inden VM-kvartfinale: Jeg har steppet op

Foto: RUSSELL CHEYNE

Der spilles fredag fire kvartfinaler med dansk deltagelse ved VM i badminton i Glasgow. Og den fynske badmintonspiller Viktor Axelsen er klar til sin kvartfinale.

Her venter Chou Tien Chen fra Taiwan, og fynboen fortæller, at han føler sig godt tilpas efter de tre første VM-kampe.

 - Jeg kom ind med ro og god fokus i de første to kampe, men nok lidt for meget ro. Men jeg fik heldigvis steppet et gear mere op i tredjerundekampen og fik mere fart i spillet.

 - Jeg følte mig mere klar og befandt mig bedre på banen end i de to andre kampe, siger Viktor Axelsen i en pressemeddelelse.

Læs også Axelsen opdagede ikke, han blev snydt: - Det må ikke kunne ske

Axelsen og Chou Tien Chen har mødt hinanden flere gange, og det er kun blevet til et enkelt dansk nederlag indtil videre.

 I første runde vandt Axelsen i tre sæt over japanske Takuma Ueda, i anden runde blev det til en sejr i to sæt over finske Eetu Heino, inden danskeren torsdag fandt storspillet frem og slog Ng Ka Long Angus fra Hongkong i to sæt.

 Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spiller også kvartfinale fredag, hvor modstanderne er Shiho Tanaka og Koharu Yonemoto fra Japan.

 Det samme gør Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, som møder det japanske par Takeshi Kamura og Keogo Sonoda, mens Mathias Boe og Carsten Mogensen får kinesisk modstand i form af Liu Cheng og Zhang Nan.
 
Axelsens kvartfinale spilles cirka klokken 13.00 fredag.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.