Viktor Axelsen melder afbud til French Open

Viktor Axelsen og Kamilla Rytter Juhl bliver ikke klar til at spille French Open, der begynder tirsdag.

Udsigten til dansk succes ved Super Series-turneringen French Open er mandag blevet en anelse mere dyster.

Verdensmesteren Viktor Axelsen og damedoublespilleren Kamilla Rytter Juhl, der udgør en double i verdenseliten sammen med Christinna Pedersen, har begge måtte melde afbud med skader.

Det oplyser Badminton Danmark på sin hjemmeside inden turneringsstarten i Frankrig tirsdag.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen endte med at trække sig under sidste uges Denmark Open i Odense efter en knæskade til førstnævnte.

- Jeg er rigtig ærgerlig over ikke at skulle spille French Open, ligesom jeg var super ærgerlig, da vi måtte trække os fra Denmark Open.

- Men jeg vil ikke tage nogle chancer med knæet og dermed kunne risikere en forværring eller en anden skade, og derfor har vi meldt afbud i damedouble, så mit knæ kan få ro, siger Kamilla Rytter Juhl.

I Frankrig vil Christinna Pedersen spille mixeddouble med Mathias Christiansen.

Viktor Axelsen trak sig ikke i Odense, men endte med at blive udspillet, da tanken var tom for energi i kvartfinalen mod inderen Kidambi Srikanth.

- Sidste onsdag fik jeg problemer med min skulder, så jeg ikke kunne træne ordentligt i ugen op til Denmark Open.

- Jeg spillede uden smerter i turneringen, men smerterne er kommet igen nu her, så jeg tænker, at det er klogt at slappe af og gå i behandling fra i morgen for at få skulderen klar igen, siger Viktor Axelsen.

Oversigt

    Oversigt