Viktor Axelsen tabte men gik videre i Dubai

Den fynske badmintonstjerne Viktor Axelsen tabte fredag eftermiddag sidste gruppekamp ved sæsonfinalen i Dubai. Han går dog alligevel videre i turneringen.

Efter tre tætte sæt tabte fynske Viktor Axelsen fredag eftermiddag til den japanske verdensfemmer Kento Momota. Sætcifrene lød på 21-19, 15-21 og 15-21.

Trods nederlaget er Viktor Axelsen alligevel videre til lørdagens semifinaler, hvor han enten skal op imod verdens bedste, Chen Long, eller får mulighed for at revanchere dagens nederlag til Momota.

Hvem den 21-årige fynbo skal møde, afgøres ved lodtrækning senere fredag. At det foregår ved lodtrækning, havde Axelsen ikke fanget i farten.

- Jeg havde fået lidt galt i halsen, hvordan lodtrækningen var. Jeg troede, man var sikker på at møde etteren fra den anden pulje, men der er åbenbart lodtrækning, så jeg kan risikere at møde Momota igen i morgen. Og det er ingen hemmelighed, at jeg håber at få ham igen, sagde Viktor Axelsen ifølge TV 2 Sport efter kampen. 

Viktor Axelsen dvæler dog ikke alt for meget ved dagens nederlag, han har allerede fuld fokus på lørdagens semifinale.

- Nu er der en ny dag igen i morgen, og jeg vil lade være med at græde alt for meget over den her kamp, men fokusere på i morgen, hvor jeg håber at få Momota igen. Han spiller godt, men hvis jeg spiller godt og rammer den godt i morgen og det er vind eller forsvind, så kommer de sidste procenter ud af mig, sluttede Viktor Axelsen ifølge TV 2 Sport af. 

 

Oversigt

    Oversigt