Vinterferie: Fynske aktiviteter for hele familien

Her kan du få en oversigt over vinterferiens oplevelser på hele Fyn

Der sker en masse på Fyn i vinterferien, hvad enten du er til oplevelser med dyr, spændende lysshows eller har mod på aktiviteter, der giver sved på panden.

Trods gråt vejr med kulde og blæst, behøver vinterferien ikke at være trist af den grund, Fyn byder nemlig på mange spændende oplevelser for hele familien.

Både indenfor og udenfor kan ugen i vinterferien sagtens blive fyldt med sjove, hyggelige og aktive oplevelser, der ikke nødvendigvis koster det store – og oven i købet kan være helt gratis.

TV 2/Fyn har udplukket nogle sjove og hyggelige fynske vinteroplevelser for hele familien, hvor du kan finde inspiration til dit helt eget fynske vintereventyr.

Fynske ferieaktiviteter:

Aktiviterne skal passes og plejes

I Middelfart lokker den populære skøjtebane også besøgende til. Trods manglende mulighed for udlejning af skøjter, stopper det ikke besøgende fra at deltage i festlighederne.

- Alle kan komme og være med. Man kan løbe på skøjter, hvis man har sine egne skøjter. Men jeg har også set en del løbe uden skøjter, hvor de bare har brugt den som glidebane og hygger sig med det - det må man også, den er frit tilgængelig for alle, siger Uffe Højbye, der er Trafik- og vejchef i Middelfart kommune.

Du kan se hele interviewet her:

 
Fotograf: Alexander Aagaard

 

Oversigt

    Oversigt