VM i straffe på Flakhaven: Her forsøger reporter og fotograf sig på live-tv

Fyns bedste straffesparksskytter var mødt op i centrum af Odense for at kvalificere sig til finalen i København.

VM i straffespark afvikles i maj og juni i hele landet, og fredag nåede konkurrencen til Flakhaven i Odense, hvor fynboerne havde mulighed for at vise deres sparketeknik og kvalificere sig til finalen på Rådhuspladsen i København.

Selv om TV 2/FYNS livereporter, Morten Urup Skov, ikke deltog i konkurrencen, fik han lov til at forsøge sig alligevel på direkte fjernsyn, og han startede udsendelsen med at sætte et straffespark sikkert i mål. 

Efter et par interview med deltagere og arrangører, blev det fotograf Jonas Mattsson, der skulle forsøge at score med et kamera på skuldrene (se straffesparkene i videoen øverst i artiklen).

Vinderne fra dagens konkurrence går videre til finalen, der afvikles i København mellem den 24. og 25. juni.

- Den sidste afvikling har vi i Aarhus to dage før finalen, så lige så snart vi kender de sidste deltagere, laver vi en lodtrækning, som vi livestreamer på vores Facebook-side, siger DBU’s eventkoordinator, Mads Damgaard.

Se hele indslaget herunder:

 

Der var dog meget mere end straffespark på Flakhaven i løbet af dagen. 

- Vi har et speedcage, hvor man kan måle, hvor hårdt man skyder, og man kan konkurrere med sine venner, fortæller Mads Damgaard.

Ud over de danske hold kommer også et norsk hold med til finalen i København. Et hold består af fem spillere, og der sparkes på et 11-mandsmål. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt