Volbeat på Tinderbox

Tinderbox Festival har sikret sig et af de helt store trækplastre til sommeren 2016, nemlig Danmarks p.t. største rockband, Volbeat.

Volbeat stod for Danmarkshistoriens største koncert med et dansk navn, da de i august gik på scenen i Tusindårsskoven i Odense.

37.000 mennesker overværede koncerten, der var orkestrets eneste i Danmark i 2015.

Chefen for Tinderbox, Brian Nielsen, lægger da heller ikke skjul på sin triumf:

- Vi forsøgte i lang tid at lave en aftale med bandet til den første udgave af Tinderbox, men deres ønske om at lave et eget show gjorde det ikke muligt, fortæller han.

- Derfor tjener det bandet til ære, at de har indvilget i at vende tilbage, og det er kæmpestort for os i betragtning af den store efterspørgsel på dem, siger Brian Nielsen.

Volbeat er i fuld gang med at skrive nye sange til et kommende album, så der er god chance for at de præsenterer helt nyt materiale næste sommer, hvor de afslutter fredagens program d. 25. juni.

Tinderbox har desuden sikret sig en aftale med det opstigende band, The Minds of 99, som i 2013 vandt DRs KarriereKanonen.

Bandet fik seks stjerner af Politiken for deres andet album, Liber, og er blevet kåret som DRs Uundgåelige med numrene, Det er Knud som er død og Stjerner på Himlen.

Udover Volbeat kan Tinderbox allerede nu fylde toppen af plakaten med navne som Rammstein, The National, Dizzy Mizz Lizzy, The 1975, Lukas Graham og Malk De Koijn.

Oversigt

    Oversigt