Vold i nattelivet

En usædvanlig travl nat hos politiet i Middelfart kulminerede tidligt søndag morgen med to voldssager. To mænd er anholdt og en tredie er efterlyst. .

To anholdt efter voldsepisoder i Middelfart

En usædvanlig travl nat hos politiet i Middelfart kulminerede tidligt søndag morgen med to voldssager. To mænd er anholdt og en tredie er efterlyst

Flere ugers optrapning af volden i nattelivet fik i weekenden politiet i Middelfart til at indkalde ekstra mandskab. Og der blev god brug for forstærkningen.

Da to betjente tidligt i morges aflagde besøg på et af byens diskoteker, gik en gæst til angreb på den ene betjent og forsøgte at få fat i hans pistol. Betjenten blev væltet om på gulvet, og først da hans kollega brugte kniplen, lykkedes det at pacificere gæsten, der nu sigtes for vold mod tjenestemand i funktion.

Senere blev en 21-årig anholdt for vold, efter at han sammen med en kammerat overfaldt en tredie mand ud for diskotek \"Buddy Holly\". Den ene af overfaldsmændene er stadig på frifod, men politiet ved hvem han er og eftersøger ham.

Også natten til lørdag var der problemer i Middelfarts natteliv. Blandt blev der øvet hærværk mod en stribe blomsterkummer bag Middelfart Sparekasse.

Oversigt

    Oversigt