Voldelig nat i Odense

Byen summede af vold - sådan beskriver Odense Politi natten til lørdag. En 22-årig mand bliver lørdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for at have begået vold mod sin kæreste.

Anholdt for vold mod kæreste

Ved 21.30-tiden fredag aften bliver en 22-årig mand fra Odense anholdt og sigtet for vold mod sin 19-årige kæreste.

Kæresten har forklaret, at manden først tog kvælertag på hende, og derefter slog hende 15 gange.

Manden blev ved et grundlovsforhør lørdag varetægtsfængslet i fire uger.

Pædagog truet af institutionsanbragt mand

En pædagog anmelder ved 00.30-tiden natten til lørdag, at han var blevet truet på livet af en 16-årig institutitionsanbragt mand. Den 16-årige var påvirket af hash, da han vendte tilbage til institutionen Atlas i Stige.

Den unge mand havde truet pædagogen med at "ville smadre ham". Den 16-årige er nu blevet afhørt og efterfølgende løsladt.

Tilfældig vold

En 28-årig mand, der var i byen i Arkaden, blev så rasende, at han først kastede en drink i hovedet på en 20-årig kvinde og efterfølgende bed hende i og slog hende på kinden.

Manden har nu fået en bøde efter restaurationsloven og et forbud mod at befinde sig i Arkaden. 

Ved 03-tiden blev en ambulance kaldt til Klingenberg, fordi en 19-årig kvinde var blevet udsat for vold. Hun var blevet slået og skubbet omkuld, og hun har navngivet en anden kvinde som mulig gerningsmand. 

En 19-årig mand lod sig ikke påvirke af politiets tilstedeværelse, da han ved 06-tiden lørdag morgen slog en jævnaldrende mand. Offeret brækkede næsen. 

Oversigt

    Oversigt