I det fynske folks tjeneste

Voldelig nat på Fyn

Fyns Politi har anholdt flere personer i løbet af natten til søndag på grund af vold. En kvinde fik klippet håret af, en betjent fik en skalle og en 21-årig mand blev sparket i hovedet og slog baghovedet ned i en kantsten.

Fyns Politi har haft travlt i nat med flere alvorlige sager.

Klokken 02.45 blev en 21-årig mand overfaldet af en 25-årig mand i Asylgade i Odense. Den 21-årige blev slået i hovedet og faldt bagover, hvor han slog baghovedet ned ind i en kantsten.

- Han blev også sparket i hovedet - så det er rimeligt alvorligt, fortæller vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi.

Offeret blev kørt til OUH, hvor han blev syet og tjekket, mens den 25-årige blev anholdt og skal afhøres.

I Svendborg gik det ud over en betjent, der skulle gelejde en bortvist bargæst væk.

- Han nikker betjenten en skalle - men heldigvis er kollegaen hurtig, så han bliver kun ramt på halsen, lyder det fra vagtchefen.

Den 44-årige voldsmand er blevet sigtet efter straffelovens § 119, som er vold mod tjenestemand i funktion.

Det var også i Svendborg at politiet måtte gribe ind over for husspetakler på Kastanje Alle. Her truede en 52-årig mand sin samlever med vold og endte med at klippe håret af hende.

- Så ham har vi siddende nu og sigtet for vold, siger vagtchef Hans Frederiksen.

Endelig måtte en fyr fra Odense en tur på skadestuen - formentlig med en brækket næse, efter han mødte to mænd på Rugårdsvej i Odense klokken 8 søndag morgen.

- Gerningsmanden har et softgungevær med - men det er usikkert om han truer med det. Men der opstår i hvert fald tumult, og han udøver vold mod den anden mand.

Ved du noget? Så send os et tip