Voldsomt overfald af bilist

En 27-årig mand fra Odense blev udsat for en noget chokerende oplevelse torsdag aften ved 21-tiden nær Højby. Han blev overfaldet, sparket og slået af ukendte gerningsmænd, da de stoppede ham i hans bil.

-

En 27-årig mand fra Odense blev udsat for en noget chokerende oplevelse torsdag aften ved 21-tiden nær Højby. Manden, der kørte i en ældre Ford Sierra, blev overhalet af en sølvgrå BMW i et 90 graders sving. Han hørte et bump på siden af bilen, og da BMW\'en stoppede, holdt den 27-årige også ind til siden.

Sparkede og slog
Med det samme løb tre-fire mænd mod manden, der blev siddende i sin bil. De rev døren op og begyndte at sparke på ham og forsøgte at hive ham ud af bilen. De slog ham med knytnæver og smadrede sideruderne i hans bil. Kort efter forsvandt de igen.

Ingen vidner
Manden kørte efterfølgende på skadestuen. Han kender ikke overfaldsmændene og ved ikke, hvorfor de valgte ham som offer. Så vidt politiet ved, var der ingen vidner til optrinnet, der skete på Svendborgvej lige inden Højby.

Skulle nogen have lagt mærke til noget, eller set de unge mænd i den sølvgrå BMW kan de kontakte Odense Politi på 6614 1448.

Mændene betegnes som yngre danskere. Den ene bar en hvid t-shirt.

Oversigt

    Oversigt