Politiet advarer efter uheld på motorvejen: Voldsomt regnvejr giver meget vand på vejene

Morgenens voldsomme regnvejr har blandt andet resulteret i et solouheld på Svendborgmotorvejen. Politiet advarer mod vand på vejene.

En bilist er fredag morgen forulykket på Svendborgmotorvejen på grund af vand på kørebanen efter det kraftige regnvejr, der har ramt Fyn fredag morgen.

Politiet advarer bilister i den fynske morgentrafik mod vand på kørebanen og opfordrer til at køre forsigtigt.

Uheldet skete på Svendborgmotorvejen mellem motorvejskryds Odense og afkørsel Årslev i sydlig retning.

- En bilist har mistet herredømmet over sin bil og er kørt ind i midterautoværnet, siger Kenneth Taanquist, vagtchef ved Fyns Politi.

Bilen holder ifølge vagtchefen lidt ude på anden vognbane, men det skulle være muligt at passere ulykkesstedet.

- Der er ikke sket nogen personskade, og der er efter mine oplysninger ikke rekvireret en ambulance, sigfer vagtchefen.

Der er også sket et uheld på Fynske Motorvej i retning fra Odense mod Middelfart. Uheldet er sket mellem rasteplads Ålsbo Nord og Nørre Aaby. Det vides ikke, om uheldet skyldes vand på kørebanen.

Uheldet betyder, at venstre spor klokken 8.40 er spærret. Vejdirektoratet opfordrer til at køre forsigtigt, når man passerer ulykkesstedet.

Masser af vand på vejene

Politiets patruljer melder tilbage til vagtchefen, at der ligger rigtig meget vand omkring ulykkesstedet på grund af regnvejret.

- Uheldet kan derfor skyldes aquaplaning, men det ved vi ikke endnu. Patruljen siger, at der ligger rigtig meget vand på vejbanerne over store dele af Fyn, siger Kenneth Taanquist.

Vagtchefen har ikke noget bud på, hvor lang tid, det tager, før Svendborgmotorvejen igen er ryddet. Dog fortæller vagtchefen, at motorvejen muligvis lukkes kortvarigt, når bilen skal fjernes.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt