Voldsomt røveri: 69-årig truet med pistol, bundet og låst inde

Fyns Politi leder efter en cirka 25-årig røver, som låste sit offer inde og stjal hans bil og dankort.

Fyns Politi leder i øjeblikket efter en cirka 25 årig mand, som beskrives som kraftigt bygget eller body builder-type.

Manden begik søndag et hjemmerøveri i villa-kvarteret på Øksnebjergvej i Odense M, det oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede, til TV 2/FYN.

Omkring klokken 18.00 ringede manden på hos en enlig 69-årig mand. Da den 69-årige åbnede døren, blev han mødt af røveren, som var maskeret og havde en pistol i hånden.

Der opstod tumult, hvor røveren tabte pistolen, men han var også bevæbnet med en kniv og med den fik han tvunget den 69-årige ind på badeværelset, hvor han bandt den 69-årige på hænder og fødder med gaffertape.

Røveren stak af i den 69-åriges bil og med sig fik han dankort og pinkode.

Bilen blev fundet på en parkeringsplads ikke langt fra gerningsstedet, og sidst på aftenen, søndag, fik Fyns Politi besked om, at dankortet var blevet benyttet hos Danske Bank på Munkerisvej - cirka en kilometer fra gerningsstedet.

Det lykkedes, efter næsten tre timer, den 69-årige at vride sig fri af gaffertapen, og via badeværelsesvinduet fik han med naboers hjælp alarmeret politiet. Den 69-årige blev efterfølgende kørt til undersøgelse på OUH.

Røveren beskrives som cirka 25 år, bodybuildertype. Formentlig dansker.
Han var iført en sort jakke, muligvis en duffelcoat-lignende jakke, som var lukket med træspænder monteret i hvide snore. Han var desuden iført slidte cowboybukser, snørresko og en sort hue.

Oversigt

    Oversigt