I det fynske folks tjeneste

Volley-forbund intet kendskab til anklager mod træner

Dansk Volleyball Forbund understreger at man på intet tidspunkt har hørt om at en volleytræner og -leder i Dalum skulel have forgrebet sig på børn.  

DM for U15-hold gik til Hjalleses piger

I en  pressemeddelelse tager Jens Albagaard, direktør i Dansk Volleyball Forbund på  det kraftigste afstand til de seksulle overgreb som en tidligere træner og leder er blevet anklaget for af en tidligere elev. 

Den 61-årige lærer på Dalumskolen var tidigere både træner og frivillig leder i Dansk Volleyball Forbund, men har ikke længere nogle tillidsposter i forbundet.

- Vi har på intet tidspunkt har haft kendskab til anklagerne om disse overgreb, mens den pågældende person har været frivillig leder i Dansk Volleyball Forbund", udtaler direktør Jens Albagaard.

Forbund foretager sig ikke yderligere

I forbindelse med premieren på filmen 'Træneren' i efteråret 2009, blev Dansk Volleyball Forbund gjort opmærksom på, at handlingen i filmen tog udgangspunkt i nogle efter sigende virkelige episoder i volleyballmiljøet i Odense for 30 år siden.
- Efter at have rådført os med Danmarks Idræts-Forbund besluttede vi at holde et ekstra vågent øje med volleyballmiljøet i Odense i tiden derefter for at sikre, at noget sådant ikke kunne ske igen. Den mellemliggende tid har ikke givet os anledning til at foretage os yderligere", siger  direktør Jens Albagaard i pressemedelelsen.