I det fynske folks tjeneste

Volley-forbund intet kendskab til anklager mod træner

DM for U15-hold gik til Hjalleses piger

Dansk Volleyball Forbund understreger at man på intet tidspunkt har hørt om at en volleytræner og -leder i Dalum skulel have forgrebet sig på børn.  

I en  pressemeddelelse tager Jens Albagaard, direktør i Dansk Volleyball Forbund på  det kraftigste afstand til de seksulle overgreb som en tidligere træner og leder er blevet anklaget for af en tidligere elev. 

Den 61-årige lærer på Dalumskolen var tidigere både træner og frivillig leder i Dansk Volleyball Forbund, men har ikke længere nogle tillidsposter i forbundet.

- Vi har på intet tidspunkt har haft kendskab til anklagerne om disse overgreb, mens den pågældende person har været frivillig leder i Dansk Volleyball Forbund", udtaler direktør Jens Albagaard.

Forbund foretager sig ikke yderligere

I forbindelse med premieren på filmen 'Træneren' i efteråret 2009, blev Dansk Volleyball Forbund gjort opmærksom på, at handlingen i filmen tog udgangspunkt i nogle efter sigende virkelige episoder i volleyballmiljøet i Odense for 30 år siden.
- Efter at have rådført os med Danmarks Idræts-Forbund besluttede vi at holde et ekstra vågent øje med volleyballmiljøet i Odense i tiden derefter for at sikre, at noget sådant ikke kunne ske igen. Den mellemliggende tid har ikke givet os anledning til at foretage os yderligere", siger  direktør Jens Albagaard i pressemedelelsen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.