Volleyherrerne har overrasket DIF-formanden

Niels Nygaard hylder de danske volleyherrer, som i aften har muligheden for at spille sig i EM-kvartfinalen.

Det er ikke gået ubemærket hen, at de danske volleyballherrer har haft succes ved det igangværende EM på hjemmebane.

I aften kan Danmark spille sig i kvartfinalen, men det vil kræve mirakler mod de regerende mestre fra Serbien i Aarhus.

Formanden for Danmarks Idrætsforbund (DIF), Niels Nygaard, er begejstret for de danske præstationer, som indtil videre kulminerede søndag i Odense med sejren over Hviderusland i gruppespillet.

- Det glæder mig, at de har gjort det så fremragende. Det har været flot, og de har spillet lige op mod de allerbedste nationer, og de beviste, at de kunne stå distancen og slå Hviderusland, siger Niels Nygaard og fortsætter:

- Jeg havde regnet med og håbet på, at de kunne præstere nogle gode kampe, men jeg havde næsten ikke turdet håbe på, at de ville gå videre til mellemrunden, fordi de som udgangspunkt er noget længere nede på ranglisten end de hold, de er oppe imod.

DIF-formanden forventer ikke, at det ender med en dansk sejr i aften.

- Hvis vi skal være realistiske, så er det meget vanskeligt at tage den næste bid også. Jeg tror og håber, at der kan komme en seværdig kamp ud af det.

- Danmark blev slet ikke nedspillet af Italien, som er bronzevindere fra OL, så de kan forhåbentlig gøre noget tilsvarende mod Serbien. Men at tro på en dansk sejr er næsten for optimistisk, siger han.

Kampstart er klokken 20.

Oversigt

    Oversigt