Volleyhold i pokalfinale

Torsdag aften var der odenseansk lokalopgør i herre-volleyball. I Dalumhallen tog DHG imod rivalerne fra Marienlyst, i pokalsemifinalen. DHG vandt overbevisende og er nu kvalificeret til finalen.

-

Der var på forhånd lagt op til hård fight. Hele fire spillere fra DHGs mesterhold skiftede før sæsonen til Marienlyst, og at spille på den tidligere hjemmebane rystede tydeligvis udeholdet. Cifrene i kampen blev (25-21), (25-14), (25-17).

\"Gammelt\" hold
DHG-spiller Johannes Bach siger til TV 2 /Fyn, at \"Marienlyst har spillet godt hele året. De er nogle dygtige individualister, men vi har nu bevist at vi har det bedste hold.\"
Omkring 300 publikummer var mødt op i Dalumhallen, hvor den spøgefulde kommentar faldt: \"Det er muligt Marienlyst har 40 spillere på 20. Men hvad nytter det, når DHG har to på 40?\". Dermed blev der hentydet til Peter Lyø på 38 og Peter Dalgas på 39, der trækker aldersgennemsnittet på Dalumholdet betragteligt op.

Damer vandt også
Også DHGs damehold kvalificerede sig til pokalfinalen. Det skete med en udebanesejr på 3-1 over Aalborg.
Mændene møder vinderen af opgøret Aalborg-Århus, mens kvinderne skal kæmpe mod Holte eller Rosenlund VK. Begge finaler bliver spillet på hjemmebane i Odense Idrætshal den 11. januar.