Vollsmoseboksere indtager Palæstina

Bokseklubben Vollsmose Boxing vil etablere et permanent samarbejde med en bokseklub på Vestbredden

En gruppe bestående af to unge boksere og tre trænere fra Vollsmose Boxing tager på søndag til Ramallah på Vestbredden for at træne med den lokale klub El-Barrio. Bokserne skal være af sted en uge, og formålet med turen er at etablere et permanent samarbejde mellem de to klubber.

Den danske gruppes besøg er en del af et nyt projekt faciliteret af Det Danske Hus i Palæstina. I løbet af ugen vil de to klubber afholde fælles træningssamlinger med fokus på de forskellige boksestile, som klubberne praktiserer. Der vil også være fokus på fysisk træning med vægttræning og løb. Både El-Barrio og Vollsmose Boxing ser boksning som redskab til at skabe positive forandringer i unges liv.

Fredag kulminerer turen i et offentligt arrangement i Park of Independence i byen Al-Bireh, der grænser op til Ramallah.

- Vi har store forventninger til vores besøg i Palæstina. Det er en unik mulighed for, at trænere og unge boksere fra vores klub kan udveksle viden og erfaringer med palæstinensiske boksekollegaer, siger Shahbaz Aslam, cheftræner i Vollsmose Boxing.

Og forventningerne er gengældt fra syd.

- Vi glæder os meget til at modtage den danske boksegruppe i Ramallah. Vores mål er at udvikle et tæt og udbytterigt samarbejde mellem vores to bokseklubber, siger El-Barrios stifter og cheftræner Nader Jayousi.

Efter besøget i august vil de to klubber og Det Danske Hus i Palæstina vurdere mulighederne for at fortsætte samarbejdet i 2018.

El-Barrio

 

Oversigt

    Oversigt