Vollsmose-formand: Jeg er chokeret

Afdelingsformanden for Egeparken i Vollsmose, Inger Aagaard, er dybt skuffet over, at Odense Kommune ikke vil overtage Fyns Amts nye, store og overflødige byggeri i den hårdt trængte bydel. Det siger hun mandag til TV 2/Fyn.

-

Afdelingsformanden for Egeparken i Vollsmose, Inger Aagaard, er dybt skuffet over, at Odense Kommune ikke vil overtage et nyt, stort byggeri i den hårdt trængte bydel.

Fyns Amt har nemlig definitivt valgt at skrinlægge planerne om at flytte flere hundrede medarbejdere ud i det store nybyggeri næste år. Men medlem af Odense Byråd, Johan Schmeltz, siger søndag til TV 2/Fyn, at kommunen ikke vil overtage den 43 millioner-kroner dyre bygning.
- Jeg er dybt chokeret. Og jeg har svært ved at vurdere, hvilken betydning det vil få for Vollsmose. Hele det kvarterløft, vi skulle have haft, bliver ikke til noget, siger hun mandag til TV2/Fyn.

Fyns Amt har valgt ikke at bruge byggeriet, fordi Folketinget med den nye strukturreform har nedlagt amterne. Derfor har Amtet nu droppet at fortsætte indretningen af den store bygning. 
 

Oversigt

    Oversigt