I det fynske folks tjeneste

Vollsmose: Krisehjælp til pædagogerne

Angst og stress blandt pædagogerne i Vollsmose er nu så udbredt at  Odense Kommune må yde akut krisehjæp til et rekordstort antal pædagoger. Mange børn er selvdestruktive og kontakthungrende, at det nedbryder de ansatte. Siden maj har 30 pædagoger modtaget psykologhjælp.

-

Angst og stress blandt pædagogerne i Vollsmose er nu så udbredt at  Odense Kommune må yde akut krisehjæp til et rekordstort antal pædagoger. Mange børn er selvdestruktive og kontakthungrende, at det nedbryder de ansatte. Siden maj har 30 pædagoger modtaget psykologhjælp. Det skriver Berlingske Tidende mandag.


Skudepisode


Det er en forsøgsordning der startede i maj og slutter til efteråret, der giver pædagogerne i Vollsmose mulighed for at modtage akut psykologhjælp. De ansatte føler sig utrygge og i flere tilfælde bliver de ansatte truet af forældre og beboere i Vollsmose. Ifølge avisen har en enkelt pædagog oplevet en skudepisode.


Samtidig er mange børn ekstremt kontakthungrende eller selvdestruktive, og derfor har pædagogerne ikke tid til andre børn, og det giver dem konstant dårlig samvittighed.


Tilbudet om psykologhjælp er ment som en midltertidige ordning, men pædagogernes fagforening BUPL mener, at der er behov for at gøre ordningen permanent. 


 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.