I det fynske folks tjeneste

Wafande elsker Langelandsfestivalen: Mindes sin "bedste koncert"

I år er det tredje gang, at sangeren Wafande spiller på Langelandsfestivalen. Koncerten sidste år husker han som en af sine bedste.

00:14

Video: Anders Høgh

Solen har fundet vej frem til Langelandsfestivalen på dagen, hvor musikken begynder.

- Det er reggae-vejr, bedyrer Wafande, der spiller på Langelandsfestivalens Store Scene onsdag eftermiddag. 

Når han træder op på scenen, er det for tredje gang. Oplevelsen i 2016 får ham til at vende tilbage gang på gang på gang. 

Læs også Årets korteste interview? Tavse børn på Langelandsfestival

- Jeg kommer igen, så længe de vil have mig. Det var en helt forrygende oplevelse sidste år. Virkelig en af de bedste koncerter, jeg husker, fra sidste år. Så lad os se, om vi kan gentage succesen og mon ikke, jeg kommer tilbage igen, siger Wafande.

Grunden til at han søger mod Langeland år efter år, er egentlig ganske simpel. 

- Langelandsfestivalen er et dejligt sted. Lige fra, man kommer ind, og man er oppe på scenen og spiller for familierne. Det er et meget bredt publikum, og jeg nyder det. Det passer godt til mig, fortæller Wafande.

Læs også Langelandsfestivalen holder liv i byens butikker resten af året

Den gode karma

Blandt publikum vil både børn og bedsteforældre klappe i takt, når han onsdag eftermiddag går på scenen. Det store aldersspænd ændrer dog ikke på musikerens optræden.

- Jeg tænker bare at sprede min besked, som er den gode karma, pas godt på hinanden og vær noget godt for vores fælles samfund. Det, tror jeg, alle kan relatere til, uanset hvor gammel man er, siger Wafande.

Selvom han efterhånden er en forventet gæst på Langelandsfestivalen, kan en mand med tre års erfaring fra Store Scene stadig blive nervøs.

- Jeg tror, det er sundt at være lidt nervøs. Jeg får altid lidt ryste-knæ, men det går heldigvis hurtigt væk, når jeg går op på scenen.

Onsdag spiller desuden også Infernal og Gnags på Store Scene.