Webcam i pylonerne på Storebæltsbroen

Snart bliver det muligt at komme højt op i pylonerne på Storebæltsbroen. Sund & Bælt planlægger at sætte et fuldt brugerstyret webcam op i pylonerne. Webkameraet er købt og mangler bare at blive sat op, hvilket vil ske til august.

-

Snart bliver det muligt at komme højt op i pylonerne på Storebæltsbroen. Sund & Bælt planlægger at sætte et fuldt brugerstyret webcam op i pylonerne.


Webkameraet er købt og mangler bare at blive sat op, hvilket vil ske til august, oplyser analysechef Steen Øhman fra Sund & Bælt.


\"Vi synes jo selv, at broen er et fabelagtigt bygningsværk. Derfor vil vi selvfølgelig gerne have den profileret til omverdenen\", siger Steen Øhman.


Webkameraet vil kunne styres fra Sund & Bælts hjemmeside, men det er ikke meningen, at det skal bruges til at tjekke, hvordan trafikken forløber på broen.


\"De fleste bilister har jo en times køretid til broen, så der vil det jo allerede være forældet\", siger analysechef Steen Øhman.


Vejdirektoratet har netop taget en ny service i brug, hvor man kan se trafikken over Lillebæltsbroen. Dette kamera kan dog ikke styres af brugeren, men opdateres hvert minut.


 

Oversigt

    Oversigt