Wellness og varme bade: Hotel Nyborg Strand har vokseværk

Det kendte konferencehotel Hotel Nyborg Strand skal for 12. gang udvides. Denne gang for 150 millioner kroner.

Hotel Nyborg Strand har ikke ligget på den lade side, når det handler om at renovere og udvide.

Hotellet skal nu for 12. gang udvides, og det er for 150 millioner kroner. Det kommer blandt andet til at betyde varme bade og wellness for 28 millioner kroner til gæsterne.

- De penge vi tjener og laver overskud af, de bliver jo genereret i virksomheden. De (pengene, red.) forbedrer hotellet over for vores kunder, de forbedrer vores arbejdspladser, og hele vejen igennem kan vi også sørge for en stor vedligeholdelse af hotellet, siger hotellets direktør Poul Jacobsen til TV 2 /Fyn og fortsætter:

- Så det nye wellnesscenter bliver jo gratis for boende gæster.

Netop nu har hotellet byggeprojektet til 150 millioner kroner undervejs. Men det er ikke det hele. 

Hotellets vokseværk stopper nemlig ikke der. Planerne er, at et nyt storkøkken på 1.200 kvadratmeter til 56 millioner kroner skal bygges i 2019.

Direktøren fortæller, at det nye køkken kommer til at ligge, der hvor hotellets swimmingpool ligger i dag. Grunden til det er udelukkende, at personalet så har kortere vej til gæsterne. 

Og netop hotellets fokus på personalet og arbejdsgangen falder i god jord ved fagforeningen 3F, der mener, at Hotel Nyborg Strand er en mønsterarbejdsplads, der har styr på overenskomster og arbejdsmiljøet.

3F’s forbundsformand Per Kristensen er altså imponeret over det fynske hotel. 

Men som om de to store ombygninger nu og i 2019 ikke er nok. 

I 2022 eller 23 er der også udsigt til et nyt stor byggeri til 70 millioner kroner.

Men hvad skal det byggeri så?

- Det er nok at bygge seks etager af den gamle fløj. De bliver revet ned og bygget op i seks etager. Så har vi tilladelse til nede på parkeringspladsen at bygge 150 værelser ud mod engen, siger Poul Jacobsen.

Se hele indslaget her:

Hotel Nyborg Strand bygger nyt for 150 millioner kroner

Oversigt

    Oversigt