Wilbek: Spillerkontrakter skal på plads inden EM

De danske landsholdsspillere skal have deres kontraktforhandlinger på plads, inden EM i herrehåndbold begynder om to uger.

De danske håndboldlandsholdsspillere har travlt med at forberede sig til EM-slutrunden, som for Danmarks vedkommende begynder med kampen mod værtsnationen Østrig den 19. januar. Men mange af spillerne har også travlt på en anden front.

Flere af dem er i øjeblikket i gang at forhandle nye kontrakter og klubskifter, men det skal alt sammen falde på plads, inden holdet to dage før kampen mod Østrig forlader Danmark med kurs mod alpelandet. Ellers må de sætte forhandlingerne på standby.

- Jeg har sagt til spillerne, at alt omkring kontrakter skal gøres færdigt og offentliggøres, inden EM går i gang, og det arbejder de på i øjeblikket. Det ser ud til, at langt de fleste af dem, som er usikre på, hvor de skal spille, har noget at offentliggøre inden EM, siger landstræner Ulrik Wilbek.

Kasper Nielsen og Nicklas Landin har meget på spil i øjeblikket, da deres klub, GOG, igennem længere tid har kæmpet for at undgå en konkurs. Klubben kræver, at spillerne går meget ned i løn.

- Der kan være en speciel situation for de to GOG'ere, men de vil ikke forhandle under EM. Kasper og Nicklas har klart den holdning, at når der er EM, så er der EM. Allerede nu, hvor vi er begyndt på træningslejren, har de det sådan, at de ikke vil bruge tid på at forhandle. Det må en agent tage sig af, og så kan de få en orientering, siger Ulrik Wilbek.

Oversigt

    Oversigt