I det fynske folks tjeneste

Worre gav ok til Alex Rasmussen

Løbsdirektør Jesper Worre erkender, at han skrev i en sms til fynske Alex Rasmussen, at han kunne stille op på lørdagens etaper i Post Danmark Rundt, selvom Team Saxo Bank-rytteren ikke havde gennemført alle afsluttende omgange på fredagens etape.

Men Worre slår også fast han handlede i god tro, da han skrev beskeden fredag aften.
- Det er en række uheldige omstændigheder, som er faldet sammen. Der er ingen andre end os, der er mere ulykkelige over hele situationen, siger Jesper Worre.

Worre fortæller, at han skrev beskeden, efter at han havde tjekket resultatlisten efter fredagens etape. Og der stod Alex Rasmussen opført med samme tid som den sidste gruppe af ryttere.

Og det tolkede Worre som om, at løbsjuryen - der skal træffe beslutningen - havde givet Alex Rasmussen dispensation til at køre videre, trods den manglende omgang.

Virkeligheden var dog den, at Alex Rasmussen - da han forsøgte at komme til at køre den sidste omgang, han manglede - havde krydset målstregen i præcis samme øjeblik som de sidste ryttere, og derfor blev noteret med samme tid som dem. Løbsjuryen anede dog ikke noget og blev først gjort opmærksom på det efterfølgende, hvorefter den kort inden lørdagens enkeltstart udelukkede Alex Rasmussen.

/ritzau/