I det fynske folks tjeneste

Wozniacki finaleklar ved Danish Open

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er som ventet finaleklar ved Nordea Danish Open, da den førsteseedede dansker lørdag slog franske Stephanie Foretz i to sæt.

I finalen søndag møder Wozniacki den andenseedede svensker Sofia Arvidsson.

Til stor glæde for de fremmødte tilskuere i Arena Fyn i Odense, spillede førsteseedede Caroline Wozniacki sig lørdag i finalen ved ITF-turneringen Nordea Danish Open. Det skete med en sejr på 7-6, 7-5 i semifinalen over den sjetteseedede franskmand Stephanie Foretz.

Hjemmebanefavoritten kom bagud 1-3 i første sæt, da Wozniacki tabte sit andet serveparti, men danskeren fik med det samme brudt tilbage. Wozniacki var i løbet af sættet kun et par bolde fra at tabte sit første sæt i turneringen, men hun fik fremtvunget en tiebreak, som blev vundet med 7-2.

Andet sæt var også tæt, men Wozniacki fik foran 6-5 brudt sin modstanders serv, og så var sejren sikret.

Gratis adgang for børn

I finalen søndag møder Wozniacki den andenseedede svensker Sofia Arvidsson. Wozniacki er nummer 12 på verdensranglisten, mens Arvidsson er nummer 64.

Og den spilles klokken 13 i Arena Fyn. Sponoren Nordea har besluttet at alle børn bliver lukket gratis ind i arenaen så længe der er plads.