I det fynske folks tjeneste

Wozniacki finaleklar ved Danish Open

I finalen søndag møder Wozniacki den andenseedede svensker Sofia Arvidsson.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er som ventet finaleklar ved Nordea Danish Open, da den førsteseedede dansker lørdag slog franske Stephanie Foretz i to sæt.

Til stor glæde for de fremmødte tilskuere i Arena Fyn i Odense, spillede førsteseedede Caroline Wozniacki sig lørdag i finalen ved ITF-turneringen Nordea Danish Open. Det skete med en sejr på 7-6, 7-5 i semifinalen over den sjetteseedede franskmand Stephanie Foretz.

Hjemmebanefavoritten kom bagud 1-3 i første sæt, da Wozniacki tabte sit andet serveparti, men danskeren fik med det samme brudt tilbage. Wozniacki var i løbet af sættet kun et par bolde fra at tabte sit første sæt i turneringen, men hun fik fremtvunget en tiebreak, som blev vundet med 7-2.

Andet sæt var også tæt, men Wozniacki fik foran 6-5 brudt sin modstanders serv, og så var sejren sikret.

Gratis adgang for børn

I finalen søndag møder Wozniacki den andenseedede svensker Sofia Arvidsson. Wozniacki er nummer 12 på verdensranglisten, mens Arvidsson er nummer 64.

Og den spilles klokken 13 i Arena Fyn. Sponoren Nordea har besluttet at alle børn bliver lukket gratis ind i arenaen så længe der er plads.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.