I det fynske folks tjeneste

Wozniacki sikkert videre i Odense

Caroline Wozniacki levede op til favoritværdigheden på hjemmebanen i Odense og knuste tirsdag aften sin bulgarske modstander i 1. runde af Nordea Danish Open.

Den danske tennisdarling Caroline Wozniacki er helt som ventet videre til 2. runde af Nordea Danish Open. Foran godt 2000 tilskuere på hjemmebanen Arena Fyn i Odense vandt den danske nummer 12 i verden over upåagtede Dia Evtimova. Med sejrscifrene 6-2, 6-2 slog topseedede Wozniacki den bulgarske nummer 446 i verden.

Dia Evtimova brød danskerens serv og reducerede til 2-3 i 1. sæt, men ellers var der aldrig tvivl om kampens udfald, da bulgareren havde for svært ved at matche Wozniackis slagstyrke og tempo. I 2. runde venter danske Hanne Skak Nielsen, der blot er nummer 456 i verden, og som vandt over landsmanden Karen Barbat.

Det er svært at se, hvem der skulle være i stand til at slå 18-årige Caroline Wozniacki i turneringen i Odense, da kun en anden top 100-spiller deltager. Det er svenske Sofia Arvidsson, som er nummer 64 i verden.

Det er første gang, at Wozniacki spiller en international topturnering i Danmark. Sejrspræmien i ITF-turneringen er 100.000 dollar.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.