Wozniacki videre til 3. runde i US Open

Caroline Wozniacki er klar til 3. runde i US Open efter suveræn sejr over useedet hollænder

Drømmen om for første gang at vinde en grand slam-turnering ved det igangværende US Open i New York lever fortsat for Caroline Wozniacki.

Natten til fredag, dansk tid, levede den danske tennisstjerne fuldt op til favoritværdigheden, da hun i to hurtige sæt sendte Arantxa Rus fra Holland ud af US open.

6-2, 6-0 lød cifrene efter matchen i 2. runde af turneringen i New York natten til fredag, dansk tid.

Kun i de første par partier formåede den 21-årige, 82. seedede hollænder at byde den førsteseedede dansker en smule trods.

Wozniacki bragte sig foran 3-1 ved at bryde hollænderens serv, hvorefter Rus brød tilbage til 3-2. Men herefter var det slut for den undertippede hollænder.

En uhyre koncentreret og velspillende Caroline Wozniacki vandt ni partier i træk mod den stadig mere modløse modstander.

Bare 63 minutter varede kampen på det halvfyldte Arthur Ashe Stadium i Flushing Meadows.

Det var første gang de to næsten jævnaldrende tenniskvinder mødtes, og Caroline Wozniacki var på forhånd advaret om, at det ikke behøvede at blive en let opgave.

Venstrehåndsspilleren Arantxa Rus har vundet juniorturneringen i Australian Open, og ved French Open i Paris tidligere år, besejrede hun storfavoritten Kim Clijsters fra Belgien, ligesom hun i år har spillet næsten lige op med Maria Sharapova.

Caroline Wozniacki skal i tredje runde lørdag op imod den useedede amerikaner Vania King.

King vandt lidt overraskende sin 2. runde-kamp over den 29. seedede australier Jarmila Gajdosova.

Mens Wozniackis drøm om turneringssejren i New York altså stadig lever, brast drømmen torsdag for vinderen fra 2000 og 2001, Venus Williams.

Amerikaneren valgte at trække sig fra turneringen efter at være blevet diagnosticeret med sygdommen Sjögrens syndrom, som hun fortæller påvirker energiniveauet og medfører træthed og smerter.

Oversigt

    Oversigt