I det fynske folks tjeneste

Wrum!! 250 km/t sikrer fynbo fin sæsonstart i motorsport

Den fynske motorsportskører Nicolaj Møller Madsen viser lovende takter i starten af sæsonen. Sæsonens første Audi-løb gav en sjetteplads.

Selvom løbet på den legendarisk Nürburgring mest af alt var en test for Nicolaj Møller Madsen, så indledte han Audi-sæsonen med en sjetteplads i 1.afdeling af VLN-serien. En afdeling, der blev kørt over fire timer.

Den nordfynske knægt var i gruset en enkelt gang, men fik alligevel kørt sig op fra startplaceringen som nummer 8 til en sjetteplads.

"Det er den vildeste oplevelse i mit racerliv. Mit første løb i en GT3-racer på Nürburgring - flere steder med over 250 km/t, mens man konstant overhaler de næsten 200 andre biler. Jeg havde nogle virkelig fede dueller og overhalede to Mercedes'er, en Bentley og en BMW undervejs - alle fabriksbiler," siger Nicolaj Møller Madsen på sin facebookprofil.

Løbet var et forberedelsesløb til sæsonens altoverskyggende mål - det legendariske 24-timers løb på Nürburgring i slutningen af maj. Det er også i det lys, at sjettepladsen udløser den store tilfredshed hos Nicolaj og Phoenix Racing.

Næste løb i VLN-serien køres 8. april, men allerede næste weekend er Nicolaj tilbage på racerbanen, når Porsche-sæsonen og jagten på EM-titlen begynder på Misano-banen i Italien.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.